Bukuria ka vetëm një emër…tek Studio Jeta!

Blerand Rexhepi

Dihet se kohët e fundit pamja dhe mbajtja e bukurisë së një njeriu ka rendesi të madhe kudo në botë, lidhur më ketë ne ju prezentojmë edhe një nga studiot më të mira që ushtron aktivitetin e saj tashmë qe disa vite në kryeqytetin e Kosovës konkretisht në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë.

Bëhet fjalë për Studio Jeta e cila është në pronësi të Jeta Canaj, e tek kjo studio ju mund të gjeni profesionalizëm, korrektësi dhe një punë të jashtëzakonshme.

Tek Studio Jeta, klientët janë nga njerëz të zakonshëm e deri tek fytyrat publike. Prandaj kur jemi tek bukuria dhe pamja e njeriut besoj që secili nga ne kësaj pjese i kushton rëndesi të jashtëzakonshme.

Next Post

Zgjedhjet në Mal të Zi, Ali Ahmeti fton shqiptarët të votojnë ata që duan bashkimin

Lideri i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut, Ali Ahmeti, ka ftuar shqiptarët në Mal të Zi, të dalin në votime. Z. Ahmeti ka uruar për garë demokratike dhe shqiptarët të jenë sa më të bashkuar për të mirën e tyre të përbashkët. Ja postimi i plotë i z. Ahmeti: Në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: