Next Post

Dimitrov në Ditën e Evropës:Është koha për ti filluar negociata e merituara për anëtarësim dhe kështu bashkërisht do të jemi fitues

Me rastin e 9 majit, Ditës së Evropës, Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov dhe Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Ambasadori Dejvid Gir, sot vizituan zyrën e Eko Postë shfrytëzues i projektit EU4Resilience. “Në ditën e Evropës, serish flasim për të ardhmen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: