Djal për t’u admiruar, kush është Mahirbaj?

Blerand Rexhepi

Për një vit ai ka menaxhuar veten për ta vendosur me brande të njohura si: Nike, Adidas, Puma, Under Armour, North Face e shumë të tjera.

Është prezantuar në shumë dyqane online, revista dhe si model pasarelash. Ai është ftuar në shumë shou, galeri, klube dhe javë mode në shtete të ndryshme.

Për shumë vite Mahir Bajramoski (i njohur si Mahirbaj) me rrënjë ballkani ka qenë i njohur me modelin e mjekrës në Europë.

Në Zvicër ai është një nga menaxherët më të mëdhenjë të eventeve dhe me artistin e tij Pronto ka vendosur veten në industrinë e muzikës europiane. Ne jemi krenarë që origjina e tij është nga Ballkani dhe jemi të ekzaltuar për atë që do vijë në të ardhmen.

Next Post

Memeti: Shumë para UÇK-së, Ushtria e parë shqiptarëve të Maqedonisë u formua në vitin 1992

Republikën e Maqedonisë e kanë mbrojtur shqiptarët nga shpërbërja, copëtimi dhe ndarja mes shteteve fqinje, pas shpallјes së pavarësisë së saj në vitin 1991 NË MBROJTJE TË TROJEVE ETNIKE SHQIPTARE Pse shqiptarëve u është fshehur e vërteta deri më sot? Në prag të shkatërrimit të ish-Jugosllavisë, shqiptarët në Maqedoni kanë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: