Dren lanson freestylen e ri ‘Lemon Pepper’

Kohanews Admin

Është i ri në moshë, por, mjaft i talentuar.

Fjala është për Drenin, i cili ka ardhur me një projekt të ri muzikor.

“Lemon Pepper” quhet kënga që në fakt është një freestyle i tij.

Teksti u shkrua nga vet ai, kurse, miksimi nga Rony dhe masterizim nga Yekki.

“Lemon Pepper” u finalizua edhe me një klip mjaft luksoz.

Next Post

BEJCAN ILJAS U RIZGJODH PRESIDENT I PARTISË DEMOKRATIKE TË TURQVE TË MAQEDONISË

Anëtari aktual i Parlamentit, Bejcan Iljas, u rizgjodh President i Partisë Demokratike të Turqve të Maqedonisë (PDTM) në Kongresin e 10-të të partisë të rregullt, i cili u zhvillua sot në Shkup. Në Kongres morën pjesë 290 nga gjithsej 330 delegatë nga 43 degë të PDTM. Delegatët e Kongresit zgjodhën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: