Edhe një mega projekt në karierën e Aleksandër Gjelaj

Kohanews Admin

Aleksander Gjelaj është padyshim një nga zërat më të bukur shqiptar që jehonë përtej oqeanit.

Ai, ka një opus të gjërë muzikor, një mori këngësh të bukura të shoqëruara me videoklipe mjaftë moderne.

Këngëtari më i angazhuar në dasma e ahengje në familjet shqiptare në SHBA, sapo i ka dhënë dritën e gjelbërt një tjetër projekti mjaftë atmosferik.

“Hajde nuse” vjen me tekst dhe muzikë nga vetë Aleksander Gjelaj dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku. Videoklipi është produkt nga “Poëmedia”.

E veçanta është se në këtë projekt që po dëgjohet e shpërndahet gjithëandej, marrin pjesë edhe dy djemtë e këngëtarit të mirënjohur, të cilët shihen duke i rënë tupanave.

Kjo, po që është një këngë qe e vlen të degjohet.
Next Post

Procedura zgjedhore do të përsëritet në dy komuna

Në komunat e Mavrovës dhe Rostushës dhe në Cenar Zupën, votimi do të fillojë nga fillimi, sepse pjesëmarrja ishte më pak se një e treta e votuesve të regjistruar, njoftoi KSHZ sonte. – Në dy komuna, Qendra Zupë dhe Mavrovë dhe Rostushë, për shkak të mospërmbushjes së kërkesës ligjore të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: