Emër premtues edhe për skenën ndërkombëtare, Bleonah vjen me surprizën e rradhës

Blerand Rexhepi

Lirisht mund të themi se është emër shumë premtues në skenën muzikore jo vetëm tek ne por edhe me karierë ndërkombëtare pasiqë ylli Bleonah sapo ka publikuar projektin më të ri të titulluar Kujtimet me produksion nga Çelik Lipa (SBS) kurse tekst e muzikë nga SBS ent, një këngë mjaft e bukur e cila nga dita e publikimit po pëlqehet shumë, ndërsa këngëtarja me prejardhje nga Kosova por jeton në Suedi kishte shpërthyer edhe atje duke u bë emër shumë i kërkuar dhe një nga këngët e saja ka qenë top hit për javë të tëra në radiot suedeze.

E që Bleonah nuk do të ndalet me kaq duket nga projektet që realizon sepse muzikën e ka marrë shumë seriozisht kurse për të dëgjuar këngën e fundit mjafton të klikoni në vazhdim:

Next Post

“Lulëzon” edhe në Tetovë ryshfeti i patentave!

Denoncimi për ryshfet në Shkup, ka bërë që të nxisë denoncimet edhe në qytetet e tjera. Një person i njohur për redaksinë, tregon se në Tetovë ka qenë viktimë e ryshfetit. Në kushte anonimiteti tregon se tarifa e njohur nga të gjithë për të kaluar testin e vozitjes për kategorinë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: