Emyx, ky yll që premton surpriza në skenën shqiptare, projekti i tij gëzon shumë suksese

Kohanews Admin

Një hit që për pak kohë ka arritur të grumbullojë miliona klikime është kënga “Po m’thojn e ti dico”, që këndohet nga ylli i ri i muzikës Emyx. E inçizuar në studion Sinkron music, me tekst nga Yvng Finxssa, masterizim nga Ganza & Strange, tekst nga vet Emyx derisa video e realizuar nga Sunset Films dhe regjisor Leogzim Foniqi, ky projekt vjen me shumë pompozitet pasiqë për një kohë shumë të shkurtë ka arritur që të bëhet hit dhe të grumbullojë miliona klikime e shiqime sa që e ka sjellë këngëtarin në më të kërkuarin në rrjetet sociale.

Emyx nuk do të ndalojë me kaq pasiqë këtë vit ai do të realizojë dhe projekte të tjera të cilat do të jenë akoma më të suksesshme se kjo këngë.

Next Post

Qeveria: Po ndërmerren të gjitha masat për ruajtjen e standardit të qytetarëve

Republika e Maqedonisë së Veriut ka sasi të mjaftueshme të produkteve ushqimore dhe derivate të naftës në rezervat e mallrave, qytetarët të jenë të qetë nuk pritet goditje në çmime të produkteve themelore të ushqimit. Për momentin nuk ka nevojë të vendosen në funksion rezervat e mallrave, duke pasur parasysh […]

Subscribe US Now