Fatmir Morina sjell albumin me këngë live, i shumëpritur prej kohësh…!

Fatmir Morina, një ndër këngëtarët me popullor në Kosovë, i cili po bën suksese në tregun e muzikës. Bashkëpunimi me Muharrem Ahmetin, i ka sjell shumë suksese me këngën ”“Na shkoi jeta me marak””, këngë e pëlqyer nga publiku dhe shumë e klikuar. Më në fund në tregun muzikor doli albumi i ri, i vonuar, për shkak të angazhimeve, udhëtimeve si nga ana e këngëtarit por dhe mjeshtrave të mëdhenj si: Sopot Serica, Shaban Çela dhe Artur Yzeirit të ciëve u është dashur 1 vit kohë për realizimin e këtij albumi. Xhirimet e klipit janë berë ne Gjilan nën mbështetjen e produksionit filmik Vidio Art.. Fatmir Morina, falënderon të gjithë sponsorat për profesionalizmin që kanë treguar gjatë punës.

Next Post

Mesazh prekës dhe inkurajues nga këngëtarja Artela…!

Kur Nënë Tereza mori Çmimin Nobel për Paqe, mbajti një fjalim kushtuar botës: Për disa, Shenjtëria nuk është luks, por është një detyrë e thjeshtë, e përmes kësaj dashurie ne mund të bëhemi të shenjtë. Unë e kam pranuar varfërinë që të mund t’i kuptoj të varfërit. Unë e kam […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: