Faton Bllaca një talent i jashtzakonshëm po i bashkohet tregut të muzikës shqiptare

Kohanews Admin

Tani më ka filluar sezona kur këngëtarët po sjellin projektët e tyre më të reja duke u mundur që secili të arrijë suksesin maksimal nëpërmjet të cilit sukses do arrinë të bëhën të kërkuar dhe të mbajnë mbrëmjë muzikore sa më shumë!
Por së shpejti pritët të dalë në treg dhe një projekt muzikorë i cili do marrë vëmendje të madhe pasi që do jetë bashkpunim në mes Klanit Shqiptar dhe kengetarit Prishtinas Faton Bllaca!
Klani Shqiptar Eki do sjellë projekte të shumta këtë vit ku projekti i parë do jetë me Faton Bllacën!

Next Post

Komuna e Strugës evidenton e prindët me vetëpërkujdesje

Komuna e Strugës filloi evidentojë prindët me vetëpërkujdesje dhe familjet me prind të vetëm, në territori e të gjithë komunës. Banorët e Strugës që i përkasin kësaj kategorie të qytetarëve do të mund të aplikojnë në shpalljen publike, e cili do të publikohet në faqen e internetit të komunës dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: