Fibula Travel Agency dekoron agjencionin turistik ‘Arsimi Company’

Kohanews Admin

Si një kompani dhe agjencion turistik shumë serioz që ka shumë vite në tregun e udhëtimit, sot ‘Arsimi Company’ është dekoruar si një kompani mjaft prestigjioze nga Fibula Travel Agency. Agjencioni turistik ‘Arsimi Company’ ka vite që po vepron në tregun shqiptarë dhe në rajon duke u bë kështu një emër mjaft i njohur dhe serioz në punën e tyre ndërsa dekoratat për këtë kompani nuk kanë ndalur ndërvite. ‘Arsimi Company’ me seli në Tetovë, ofron shërbime nga më të ndryshmet për linjat e udhëtimit në mbarë botën.

Next Post

Menduh Thaçi apelon që shqiptarët mos të konsiderohen si përqindje, por si popull shqiptar dhe me gjuhë shqipe

Kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi sot në seancën e rradhës të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e ratifikimit të Propozim-ligjit të Marrëveshjes Veriatlantike morri fjalën duke uruar të gjithë qytetarët e vendit për këtë hap historik të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Menduh Thaçi në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: