Flor1nda, ylli që vjen me një megahit

Kohanews Admin

Kohët e fundit shumica nga këngëtarët shqiptarë po mundohen të realizojnë projekte me të cilat synojnë tregun europian por kemi një rast ndryshe kur këngëtarja shqiptare e cila është lindur dhe rritur në Gjermani nuk i ka harruar rrënjët e sajë dhe ka nxjerrë në treg kengën e sajë më të re të titulluar “BAJAT”! Rep artistja Flor1nda karakterizohet me një stil të veqantë dhe një zë të mrekullueshëm të cilës ia kanë lakmi dhe shumë artistë të medhenjë shqiptarë! Është vetëm 22 vjeqare por shumë e suksesshme në të gjitha sferat e jetës ku në Gjermani ndjekë shkollën profesionale duke mos e lënë aspak anash muzikën dhe zhanrin e sajë të cilën e dashuron me zemër! Flor1nda merret me muzikë profesionalisht që afro 3 vite dhe mrenda kësaj përiudhe ka vazhduar të shkruaj dhe të pregatisë shumë projekte të reja të cilat do dalin në të ardhmen! Kjo këngë është titulluar “Bajat” nga një bisedë me vellaun tim ku më që të gjithë artistët janë bërë bajat po thuajse të gjithë po këndojnë njejtë andaj vendosa të sjelli diçka më ndryshe shtoj rep artistja Flor1nda! Edhe pse nuk jeton në Kosovë mundohet të mos e lërë anash tregun muzikorë shqiptar ku për çdo gjë rreth sajë përkujdesën 2 vëllezërit e rep artistës! Por se a do ketë bashkpunime në të ardhmen Flor1nda shtoj se bashkpunimet janë shumë të rëndësishme por që fillimisht fansat do i bëjë për vete me talentin tim dhe jo në krahë të dikujt tjetër! Flor1nda premtoj album në një të ardhme me të largët pasi që njëhere do sjellë këngë dhe videoklipe të cilat do i paraprinë albumit të sajë! Po ashtu rep artistja shqiptare e cila jeton dhe vepron në Gjermani premtoj që nuk do ndalet asnjëhere duke sjellë krijime të reja për fansat e sajë të cilët i falemindëron për mbështetjën me thënjen “Ndonjëhere ju duhet të hidheni mbi hijen tuaj për të iu afruar qëllimit tuaj”!

Next Post

Blerta Alshiqi, shqiptarja e parë me master nga Boldbrows

Ndoshta emri i Blertës ju vjen i panjohur por megjithatë njihet si një femër shumë e zonja krahas asaj që është një bukuroshe e cila në krah ka një bashkëshort mjaft të suksesshëm dhe të njohur për ekranin shqiptar. Blerta Alshiqi jeton në Suedi më saktësisht në Helsingborg, vend ku […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: