Fuqishëm në skenë, Agresioni do të vijë me duet

Blerand Rexhepi

Pandemija ka parallzuar po thuajse të gjithë Botën por përkundër kësaj bllokade prap se prap Amerika ka vëndosur të bashkpunojë me Kosovën duke e vlersuar dhe besuar në punën e sajë! Bëhët fjalë për rep këngëtarin shqiptarë që jeton dhe vepron në USA Malsor Sadikun të njohur ndryshe me emrin skenik Agresioni! Agresioni është në realizimin e projektit të tij më të ri! Ashtu siq kishe paralajmruar ditë më parë surpriza në krijimtarinë e tij ashtu dhe doli! Kuptuam së Agresioni është nê realizimin e projektit të tij më të ri në bashkpunim me këngëtarën e famshe shqiptare Edita Sopjani! Puna ka filluar,instrumetali është duke u finalizuar ka mbetur vetëm vokali për tu realizuar! Gjithsesi ne i’u dëshirojmë suksese dyshës kosovare!

Next Post

Grubi: Korridori 8 po jetësohet

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi thotë se Qeveria sot në seancën e saj të radhës miratoi programin e ndërmarrjes së rrugëve e cila, mes tjerash përfshin akset rrugore, përkatësisht autostradat: Qafë Thanë – Strugë – Trebenishtë, Gostivar – Kërçovë dhe Tetovë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: