Next Post

Grubi: Gjithmonë kam ndarë bindjen që ora policore është e panevojshme (Video)

Ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi, sonte në Click Plus në TV21 foli për gjendjen aktuale që ndodhet në Maqedoninë e Veriut me virusin Covid-19 dhe orën policore që sonte u lehtësua sa do pak. Sipas Grubit ora policore  është e panevojshme shkaku se rrit dendësinë në nj kohë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: