Gjend po vjen si ‘Gangsta’, ky projekt i jashtëzakonshëm i reperit të ri

Kohanews Admin

Rep këngëtari i ri Gjend godet me të parën. Me prejardhje nga qyteti i Deçanit por jeton në Gjermani, 17 vjeçari ka publikuar projektin më të ri të titulluar ‘Gangsta’. Argjend Lekaj i njohur me emrin e artit Gjend ka realizuar këtë projekt në bashkëpunim me Nurteel për muzikën me tekst nga vet reperi kurse video është punuar nga BUG. Kënga e bukur me një tekst interesant mund të ndiqni në vazhdim:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Dl7Fvzsxyag?feature=oembed]
Next Post

Fjalim i madh për Kosovën në Beograd

Ismet Sylejmani Ajo që ngjau në paralmentin serb në Beograd në kryeqytetin e ish-jugosllavisë dhe të Serbisë, duket e pabesueshme! Ngjarje e madhe ishte dhe do të mbetet fjalimi i deputetit e politikanit liberal demokrat serb në parlamentin e Serbisë në Beograd! Fjalimi, mund të quhet me plotë të drejtë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: