Gjida Gashi publikon projektin e ri (Video)

Një këngë e bukur dhe e lehtë është publikuar nga këngëtarja Gjida Gashi. Ajo ka realizuar këtë projekt mjaft të bukur me këngë ritmike ndërkohë që është shumë e angazhuar edhe me dasma e ahengje të ndryshme familjare si në Kosovë e diasporë. E për të dëgjuar këtë këngë kushtuar dashurisë mjafton të klikoni në vazhdim…

Next Post

Elezi merr pjesë në mbledhjen e parë të Komitetit Monitorues Sektorial për Demokraci dhe Qeverisje

Zëvendës ministrja Shiret Elezi mori pjesë në Komitetin e parë themelues të Monitorimit Sektorial për demokraci dhe qeverisje që është mbajtur sot në Klubin e deputetëve. “Është arritur përparim i rëndësishëm në reformën e financave publike. Projektligji i ri për buxhete është në fazën përfundimtare të përgatitjes. I njejti ka […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: