Haki Godanci në duet me Shaqir Cërvadikun, ‘Muhabet e internet’ pëlqehet jashtëzakonisht shumë

Blerand Rexhepi

Këngëtari i njohur kosovar, Haki Godanci sot ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor. Këtë herë ai ka ardhur në bashkëpunim me këngëtarin Shaqir Cërvadiku që është dueti i dytë me rradhë. “Muhabet e internet” titullohet projekti i tyre, të cilin e kanë shoqëruar edhe me videoklip. Për tekstin e këngës është kujdesur, Kolë Susaj si dhe Shaqir Cërvadiku. Kujtojmë që projekti i fundit i Haki Godancit ishte kënga kushtuar dëshmorit Naim Lubovci në duet me Agim Boka i publikuar një muaj më parë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-9uL-0ba5QA?feature=oembed]

Next Post

Studentët e UT-së u njohën me përfitimet e anëtarësimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO

Një grup i studentëve nga Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës, dekani i Fakultetit Juridik, Prof. Dr. Jusuf Zejneli dhe profesorët, Prof. Dr. Drita M. Fazlia dhe Mr. Sc. Jetmire Rexhepi, sot mbajtën një seminar në ambientet e Ministrisë së Mbrojtjes të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku u pritën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: