Hiti i ri nga Kumrije Biba

Kohanews Admin

Një këngë dasmash shumë me shije është realizuar nga këngëtarja e njohur e muzikës live Kumrije Biba. Një projekt mjaft i hareshëm dhe me një videoklip të realizuar në mënyrë shumë profesionale është sjellur nga këngëtarja e cila nuk din të ndalet pasiqë gjithë kohës është me angazhime por duke mos lënë anësh edhe projektet muzikore për të qenë në hap me mbështetësit e saj dhe për të ju sjellë atyre gjëra të bukura. Kumrije Biba në këtë projekt vjen mjaft elegante dhe në formë, ndërsa për të dëgjuar këngën e saj mjafton të dëgjoni në linkun në vazhdim:

Next Post

Ali Ahmeti përkujton 18 vjetorin e rënies heroike e dëshmorit të kombit Rahim Beqiri- Komandant “ROKI”

“18 vjet nga rënia heroike e dëshmorit të kombit Rahim Beqiri- Komandant “ROKI”. Kujtimi për të dhe për dëshmorët e tjerë është përjetësuar në të arriturat kombëtare që u realizuan fal sakrificës dhe martirizimit të më të mirëve të kombit dhe për ato duhet të përkujdesemi çdo ditë të lume. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: