Hiti i verës vjen nga Dassi (Video)

Blerand Rexhepi

Është projekti i tij i tretë me rradhë dhe duket sikur është më i suksesshmi. Dassi, reperi i ri nga Prishtina vjen me këngën e titulluar ‘Faj’, projekt ky i realizuar edhe me klip e për detaje është përkujdesur instrumentalin Albos, regjistrimin dhe miksimin In Recordss, teksti nga vet reperi Dassi kurse klipi nga Zoom. Kjo këngë është mjaft verore dhe pritet të jetë një nga hitet e kësaj sezone.

Next Post

FTESË | MË 10 QERSHOR 2019, NË TETOVË DO TË MBAHET EDICIONI VI I MANIFESTIMIT KULTUROR ‘’ LIDHJA NA BASHKON’’

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” ka nderin t’Ju ftojë të merrni pjesë në hapjen solemne të Edicionit VI të manifestimit kulturor “LIDHJA NA BASHKON’’. Në kuadër të këtij manifestimi kulturor do të zhvillohen këto veprimtari: Përkujtimi i veprimtarëve tetovarë – pjesëmarrës në ngjarjen historike të Lidhjes së Prizrenit; Ndarja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: