Hiti më i ri nga Rexhi, ‘Pina’

Blerand Rexhepi

Një këngë verore dhe mjaft e punuar në mënyrë profesionale vjen nga këngëtari i ri Rexhi i cili e ka titulluar këtë këngë ‘Pina’ duke e sjellë si projekt të ri në tregun muzikor shqiptarë. Rexhi, ndonëse i ri është futur në skenën muzikore për të risjellë shumë risi dhe nuk do të ndalet me kaq pasiqë ka synim të vazhdojë në realizimin e projekteve muzikore. E për të dëgjuar këngën e tij më të re klikoni në vazhdim:

Next Post

Kenan Murseli përfaqëson Zvicrën në ‘Mister Global’

Fituesi i vendit të parë në Miss&Mister Swisse Francophone, shqiptari Kenan Murseli po vazhdon me sukseset e tij në fushën e modës dhe spektakleve pasiqë tashmë ka marrë të drejtën për të përfaqësuar shtetin zviceran në spektaklin e bukurisë Mister Global. Ky eveniment mbahet në Bangkok të Tajlandës prej 12 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: