I dyti për Dezo, vjen me Cocaina

Kohanews Admin

Quhet Daut Krasniqi i njohur në tregun muzikor me emrin “Dezo”. Është vetëm 19 vjeçar me origjinë nga Klina.

Megjithëse që kur ishte fare i vogël Dezo merrej me muzikë por ka pak muaj që ka filluar në mënyrë profesionale e që synon tregun shqiptar e atë të huaj.

Artisti i ri ka nisur të bashkëpunojë me njerëz të rëndesishëm në industrinë muzikore siç janë producenti Nurteel dhe menaxheri Arian Kosumi.

Reperi mjaft i talentuar dhe i njohur kohët e fundit vjen me projektin e dytë “Cocaina”.

Ai këtë projekt e ka publikuar në kanalin më të madh mbarëshqiptar ArkivaShqip.

Next Post

Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,90% në raport me vendimin e datës 11.4.2022. Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: