‘Illegales business’ thotë Dard, projekt mjaft i pëlqyer nga publiku (Video)

Blerand Rexhepi

Në një intervistë të fundit tha se po vjen për të tund skenën muzikore shqiptare ndërkohë që projekti i tij i fundit i publikuar vetëm pak ditë më parë po shpërthen gjithandej. ‘Illegales business’ titullohet kënga më e re e Dard e finalizuar edhe me videoklip e që në këtë projekt këngëtari shfaqet mjaft në formë si një yll i vërtetë. Kënga plot ritëm dhe klipi mjaft me shije e bën edhe më unik këtë projekt. Ndërsa për të dëgjuar atë mund të klikoni në vazhdim:

Next Post

Elezi takon Cosio-Pascal, themelues i Konferencës për menaxhim me borxhin

Në kuadër të konferencës së UNCTAD, zëvendësministrja Elezi takon Cosio-Pascal, themelues i Konferencës për menaxhim me borxhin! Gjenevë/Shkup, 19 nëntor – Në kuadër të punimeve të konferencës së 12-të të UNCTAD që po mbahet në Gjenevë të Zvicrës nga data 18 nëntor deri më 21 nëntor, zëvendësministrja e financave Dr. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: