Isak Karaxha e falenderon motrën në këngë

Blerand Rexhepi

Një histori e vërtet, nga e cila lindi një këngë. Një histori solidariteti brenda familjes, të cilën këngëtari i mirënjohur Isak Karaxha e kthej në një projekt muzikor.

Këngëtari që këndon prej vitesh, e që ka një mori projektesh të sukseshme, këtë herë vjen me këngën me titull “Të falëminderit motër”.

Siç kuptojmë, kënga trajton historinë e vërtet të motres së këngëtarit, që dhuroj veshkën për vëllain e saj.

Kataxha, kësaj ngjarje bamirësie, dashurie e solidariteti të ndodhur brenda familjes së tij, i dha shpirtë përmes tingujve dhe zërit të tij. Ai, e ka kënduar çdo varg me emocione të pa përshkruara.

Teksti i këngës me titull “Të falëminderit motër” është shkruar nga Xhemajl Berisha, muzika nga Astrit Halimi, ndërkaq videoklipi nga Studio e Folklorit burimor në Zvicër.

Ju ftojmë ta dëgjoni “Të falëminderit motër” nga Isak Karaxha…

Next Post

Mera Dakaj vjen me hit

Skenës muzikore shqiptare i është shtuar edhe një emër, edhe një zë që tingëllon bukur, fuqishëm, që e vlen të dëgjohet. Tashmë, vendin e saj të merituar në tregun muzikor, e ka edhe Mera Dakaj. Është në fillim të karrieres, por që në projektin e parë Mera vjen si këngëtare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: