Kapet mat Andi i “Përputhen” me modelen?

Blerand Rexhepi

Duket se është bërë një lajm që ka marrë dhenë nëpër portale një spot i një kompanie produktesh bimore që ka bërë bashkë Andin e “Përputhen” me modelen Klara. Kompania “True shop” e cila ka në bazë të saj produkte 100% bio dhe shërbejnë për trupin lëkurën dhe flokët ka menduar të realizojë një spot publicitar ku në qendër të saj janë dy të rinjtë duke interpretuar. Për të parë videon e plotë mund të klikoni në linqet më poshtë:

https://instagram.com/trueshop.al?igshid=1vxkw453tfx76

https://m.facebook.com/trueshop.al/

Next Post

Inspektorët do të zbrazin objektet hotelierike dhe do t'i mbyllin ato në bazë të ndryshimeve ligjore

Ndërgjegjësimi i qytetarëve duhet të rritet në nivelin më të lartë nëse duam të zvogëlojmë numrin e të infektuarve me Covid-19. As një inspektim dhe as policia nuk mund të kenë sukses nëse dikush dëshiron të kryejë një vepër penale. Sidoqoftë, ne jemi këtu aq sa mund ta parandalojmë, tha sot drejtori […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: