Kë kap IzzY ‘Bingo’ (Video)

Blerand Rexhepi

Ka pak muaj që ka lancuar videoprojektin me titull ‘Asaj’, por këngëtari tashmë i njohur IzzY nuk e ka ndërmend të ndalet sepse vjen me një tjetër super projekt të titulluar ‘Bingo’ e që këtë herë vërtetë këngëtari ka kap bingo pasiqë projekti i ri po bën namin dhe pëlqehet jashtëzakonisht shumë. E ka titulluar ‘Bingo’ dhe tekstin e ka shkruar vet ai kurse për muzikë dhe masterizim është bërë nga Nurteel derisa producent ekzekutiv është Labinot Nuraj. Për të ndjekur klipin e ri ndiqni linkun në vazhdim:

Next Post

Ta përkujtojmë 1 vjetorin e humbjes së madhe të Haxhi NEVZAT FERA ( 09-06-1946/30-09-2018)

Çdo datë në historinë e lavdishme të  kombit tonë shqiptarë, është e shënjuar me gjak, çdo datë e kombit tonë ka sjell në jetë një humanist, një dëshmor, një veprimtar të cilët janë përpjekur që idealin kombëtarë si një amanet të përbashkët ta dërgojnë në vend edhe atë bashkimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: