Kenan Murseli përfaqëson Zvicrën në ‘Mister Global’

Blerand Rexhepi

Fituesi i vendit të parë në Miss&Mister Swisse Francophone, shqiptari Kenan Murseli po vazhdon me sukseset e tij në fushën e modës dhe spektakleve pasiqë tashmë ka marrë të drejtën për të përfaqësuar shtetin zviceran në spektaklin e bukurisë Mister Global. Ky eveniment mbahet në Bangkok të Tajlandës prej 12 deri më 26 shtator kur është dhe finalja e spektaklit, ndërkohë që marin pjesë mbi 40 shtete të botës kurse Kenani përfaqëson Zvicrën.

Next Post

Ministri i Kulturës, Ismaili, ishte pjesë e edicionit të sivjetëm të manifestimit "Dasma e Galiçnikut"

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, sot mori pjesë në Galiçnik në Edicionin e 46-të të manifestimit skenik kulturor tradicional “Dasma e Galiçnikut”, që më shumë se katër dekada i kultivon traditat dhe ritualet e dasmës së këtij rajoni. Manifestimi në të njëjtën kohë kontribuon në ruajtjen e origjinalitetit të këngëve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: