Këngë plot ritëm dhe shije, e sjellë Florim Gacaferi

Kohanews Admin

Nuk është projekti i tij i parë por i disatë me rradhë pasiqë ka vite që ka nisur karierën muzikore e cila po i ecën shumë mbarë. Florim Gacaferi – Limi këtë herë vjen me një projekt të cilin e ka titulluar “Du me dit”, një këngë e punuar me tekst dhe muzikë të Nurteel kurse video nga XL Films. Kjo këngë ritmike në këto ditë të nxehta vetëm se do të shtojë edhe më shumë ritmin në lokalet e jetës së natës derisa këngëtari paralajmëron edhe shumë projekte të tjera. Producent ekzekutiv i këtij projekti është Labinot Nuraj. Ju ftojmë të ndiqni në vazhdim këngën e re:

Next Post

Reparti Gjinekologjik dhe obstetrik tek "Ferid Murad" me hapësira të reja, Ahmeti: Po modernizojmë spitalet

Drejtori i Fondit për sigurim shëndetësor, Faton Ahmeti sot ka qëndruar në Gostivar ku janë lëshuar në përdorim hapësira të reja në repartin Gjinekologjik dhe obstetrikë në spitalin Ferid Murad. Sipas drejtorit Ahmeti, pavarësisht peripecive të shumta po modernizohen spitalet në vend. Sot në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në […]

Subscribe US Now