Këngët më të bukura shqipe vijnë në një version ‘live’ nga Bianca Junzell (Video-album)

Blerand Rexhepi

Në mesin e shumë shqiptarëve që falë artit të tyre po na bëjnë krenar në botë kësaj liste i shtohet dhe një shqiptare tjetër, Bianca Junzell është emri me i ri që i bashkohet emrave të mëdhenjë të muzikës shqiptare në botë.

https://youtu.be/YJFKQOBrKk4

 

Ka pak jave që Bianca ka publikuar këngën e re mirëpo kënga tani ndegjohet në të gjitha platformat online dhe në radiot me të mëdha kombëtare në Suedi.

https://youtu.be/Bc__ss7P1KU

Bianca aktualisht është duke bashkëpunuar me shtëpi diskogfarike më të mëdha në botë, këngët e reja po punohen në Dubai dhe Europë. Bianca është emri që pritet shumë shpejtë të jetë pjesë e shqiptarëve më të suksesshëm në botë.

https://youtu.be/7oe7xqRpQX4

Tani në youtube janë lansuar disa pjesë të albumit të parë ‘live’ në gjuhën shqipe që përmbanë 11 kënge. Ky album bën që artistja në fjalë të ofrohet më shumë me vendlindjen meqenëse frymëzimin për gjithë projektin e saj vjen nga femirija e Biancës.

https://youtu.be/McsNXc3vjeM

Next Post

U inaugurua ri-asfaltimi i rrugës regjionale Gostivar – Sërmnovë, të pranishëm lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe nënkryetari, Nevzat Bejta

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali i Ahmeti i shoqëruar nga nënkryetari, z. Nevzat Bejta si dhe Kryetari i Parlamentit, z. Talat Xhaferi, deputetja e Zonës, zonj. Mirsada Emini – Asani, drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë”, z. Bekim Memeti, koordinatori i këshilltarëve komunal nga radhët e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: