Next Post

Granit Shala: Prag zgjedhjesh, diasporës i duhet një zë i fuqishëm në Kuvend

Eshtë i rrallë si personalitet, i veçantë si njeri, por edhe figurë emblemë e sportit, artit, por edhe biznesit. Jeton dhe vepron në diasporë, por zemrën dhe shpirtin e ka gjithmonë në vendin e tij, Kosovën. Ai edhe pse jeton tash e sa vite në Gjermani, dhe njihet si një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: