Kida aspak origjinale, kopjon gjithnjë Era Istrefin

Kohanews Admin

Ndonëse ka vite që janë pjesë e skenës muzikore shqiptare, një pjesë e madhe e këngëtareve tona nuk janë aspak origjinale. Një rast i ngjajshëm shfaqet edhe tek Kida e cila gjithmonë ka dashur të duket origjinale por shpesh është akuzuar se kopjon emra të njohur të skenës, e në këtë rast ajo kopjon komplet Era Istrefin, e fotografia që e prezantojmë dëshmon një gjë të tillë. Kida duket se ka idol Erën pasiqë nuk është hera e parë që e kopjon atë, e madje nuk është vetëm Kida ajo që kopjon Erën. Se cila duket më mirë dhe më bukur në këtë veshje, vlerësoni vetë!

Next Post

Kasami priti në takim kryetarin e komunës së Vitisë, Sokol Haliti

Kasami, Kryetari i Komunës së Tetovës, mirëpriti në takim  kryetarin e komunës së Vitisë të Republikës së Kosovës z.Sokol Haliti. Gjatë takimit, theksuam nevojën e thellimit të bashkëpunimit në më shumë fusha, sidomos në ato që janë deficitare në komunat tona dhe mundësinë për të aplikuar me projekte të përbashkëta […]

Subscribe US Now