Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kjo është moderatorja Foretesa Shala që zbukuron çdo ditë ekranin me ëmbëlsinë e saj

1 min read

Atë e shohim thuajse çdo ditë në ekranin televiziv të Kanal10.

Fjala është për moderatoren kosovare, Fortesa Shala, e cila njihet për stilin unik që e karakterizon.

Ajo ka një bukuri natyrale, por, mbi të gjitha ka një elegancë dhe përmes stilit të saj transmeton edhe profesionalizëm dhe përkushtim, si ndaj pamjes, ashtu edhe ndaj punës.

Fortesa është aktive edhe në rrjetet sociale ku publikon  fotografi nga përditshmëria e saj.

Ja fotot më të bukura të saj: