“Klani Zombe”, titullohet mega projekti që shumë shpejt do të vijë nga Dredha

Kohanews Admin

TBA është historija e repit shqip krejt kjo falë rep artistëve më të mirë shqiptarë të cilët bëjnë pjesë në TBA! Përveq liderit të TBA-së Unikkatil vend shumë të rëndësishëm në themelimin,organizimin,funksionimin dhe ngritjen e këtij labeli zënë vend rep artisti Kosovarë nga Janjeva Bashkim Bytyqi apo siq njifet ndryshe me emrin në rep skenën tonë “DREDHA” Bashkimi apo ndryshe reperi Dredha ka nxjerrë shumë këngë te suksesshme deri me sot siq ishin këngët “Pak Urti” dhe ” I gatshëm për pasoja” të dy këto këngë ishin feat Unikkatil! Dredha nuk është ndalur asnjëhere së krijuari muzikë të vertetë hip hop duke mos u komercializuar por duke qenë vetëvetja në krijimtarinë e tij! Reperi Dredha nxorri 3 albume deri me tani e ato janë:1. Koha po e lypë të vetën i realizuar në vitin 2004,albumi nr 2 E Dha realizuar në vitin 2019 dhe së fundi nxorri në treg albumin e tij të 3 të titulluar Sot e Përgjithmonë! Bashkim Bytyqi jeton në Suedi që nga viti 1992 ndërsa me muzikë ka filluar që nga viti 1996 ku deri me sot ka realizuar 9 albume gjithsejtë 6 prej tyre në gjuhën suedeze ndërsa 3 prej tyre në gjuhën shqipe ku ka mbajtë deri me sot më shumë se 300 koncerte në shtetin Suedez! Muzikën hip hop e kultivoj pasi që e dua me zemër,e ndjej vetën mirë kur e kultivoj dhe nepermjet këtij zhanri e kam më të lehtë ti përshkruaj ndodhitë e jetës sime prandaj albumin e kam realizuar për ta sjellë një energji tjetër në hip hop album të cilin e kam realizuar plotësisht vet shtoj më tej Dredha i cili momentalisht është duke punuar në dy këngë të reja që do publikohen së shpejti ku njëra nga to do jetë me videoklip i cili titullohet Klani Zombe! Ndihem krenarë dhe shumë i lumtur qe ma ka dhënë Zoti talentin dhe mundësinë të sjelli tekste të cilat dua dhe uroj të jenë frymëzim për adhuruesit e muzikës sime po ashtu i faleminderoj të gjjthë njerëzit që besojnë në muziken time dhe që nga fillimi e deri sot me kanë qëndruar besnik në rrugëtimin tim! Unë Bashkim Bytyqi ju premtoj të gjithë adhuruesve të mi që do jemë ai i njejti që nuk do me ndryshojë interesi financiar por du e kultivoj muzikën e vërtetë hip hop për zemrat e mijëra njerëzve që më dojnë mua dhe TBA-në!

Next Post

Afrim Aruçi pjesë e Iniciativës për “Gostivarin që dua”

Specialisti i Biokimisë Mjekësore Afrim Aruçi prej sot është pjesë e Iniciativës qytetare “Gostivari që dua”. Aruçi u prit në zyrat e Iniciativës nga anëtarët Altina Demiri – Asani, Lekë Dalipi dhe Dr. Aziz Dauti, të cilët shprehën kënaqësi që edhe ai do të jep kontributin e tij në Iniciativë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: