KLEY i shpall luftë rap skenës (Video)

Reperi Kley që nga videoprojekti i fundit që e kishte bashkëpunim më këngëtarin Robert Berisha dhe Fabio është nën menaxhimin e Kompanisë gjermane Lickshots Music. Kley në projektin e ri AMG ka treguar se do të sfidojë rap skenen shqiptare dhe atë gjermane ku vjenë me një performacë të jashtëzakonshme. Tekstin e ka shkruar vetë KLEY ndërsa komplet produksioni është nga kompania Lickshots Music. Unike e këtij klipi është se brenda tij ka makina në vlerë prej 2 milion euro. Kley nuk do ndalet duke sjellur projekte të fuqishme në industrinë muzikore.

Next Post

Avziu: Rritet përfaqësimi i drejtë në MSHIA

Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Adem Avziu, ka ndarë 11 vendime të reja pune. “Me punësimin e kuadrit të ri ndikojmë në rritjen e përfaqësimit të drejtë dhe adekuat në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Me këto punësime numri i shqipëtareve ne MSHIA arrinë 21%”, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: