Kosova shkëlqen në pasarelat botërore me Aninnën si “Miss Eco Kosovo”!

Kohanews Admin

Aninna Nina eshte bukuroshja shqiptare qe perfaqesoi Kosoven ne “Miss Eco International” si “Miss Eco Kosova” ne te cilen shkelqeu ne te gjitha sfilatat dhe setet fotografike qe u zhvilluan ne Sharm El Sheikh. E pyetur si ndihet Aninna, ajo pergjigjet:”Jam e lumtur qe perfaqesova Kosoven ne “Miss Eco International” dhe shpresoj ta kem bere krenare Kosoven me performancen time atje”. E pyetur se cilat jane synimet e saj me tej ajo ka treguar se ashtu siç sfiloi ne pasarelat e Sharm El Sheikh te sfiloje edhe ne te tjera pasarela boterore. Nje mbeshtetje shume e mashe per Aninen eshte edhe menaxheri i saj Sokol Mehmetaj, i cili e keshillon dhe menaxhon te gjithe eventet e modes por edhe impenjime te tjera te saj, per te qene sa me e suksesshme.

Synimet jane ato qe e çojne cdokend perpara dhe puna e vullneti kane treguar qe jane kritere te domosdoshme per suksesin e Aninna duket se i ka me bollek. Presim Aninnen me projektet e reja dhe i urojme shume suksese!

Next Post

Japonia jep bursa studimi për studentët nga Maqedonia e Veriut

Ministria e Arsimit, Kulturës, Sportit, Shkencës dhe Teknologjisë e Japonisë (MEHT) ju bën thirrje kandidatëve potencialë nga Republika e Maqedonisë së Veriut të paraqiten në Programin studimor hulumtues dhe Programin studimor për diplomim. Thirrja për aplikim është në dispozicion në ueb-faqen e Ambasadës së Japonisë në Shkup, ndërsa në publikimin […]

Subscribe US Now