Kujt i thotë Kisha dashtë, këngëtari Afrim Shkodra?

Blerand Rexhepi

Me tekst nga Vullnet Salihu dhe orkestrim nga Bini Diez, në clarinet Artur Qerimi dhe videoklip nga Urbangraphics kënëgëtari Afrim Shkodra vjen me një projekt të ri të cilin e ka titulluar Kisha dashtë. Balada e tij që në publikimin e parë ka marrë shumë pëlqime për shkak të një vokali të mrekullueshëm që ka këngëtari.

Ai është nga Kamenica, shkollimin e mesëm në muzikë e ka bërë në Gjilan ndërsa krahas këndimit Afrimi është dhe klarinetist profesionist. Ai deri më tani ka të publikuara disa projekte me Pro Band, por si solo artist ky është projekti i dytë dhe priten dhe shumë projekte të reja në të ardhmen.

Next Post

Takim i ministrit Spasovski me drejtorin e Fondit për Inovacione

Ministri i Punëve të Brendshme Olive Spasovski sot kishte takim pune me Kosta Petrov drejtorin e Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik Kosta Petrov, në të cilin u bisedua për sigurimin e parakushteve ligjore, përkatësisht ndryshim të rregullativës ligjore për mundësimin e të ashtuquajturës punës në distancë të personave nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: