Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Lule godet me të tretën, ja projekti i ri

1 min read

Projekti muzikor i punuar nga Granit Gashi dhe Dardy Massive Production dhe tekst nga vet këngëtarja Lule, videoklipi i punuar nga Time Pictures e sjellë këngëtaren e re shumë atraktive në skenë këtë verë. Ky është projekti i tretë i publikuar nga Lule pas këngëve Natë e ditë dhe Forghet me, hite këto të cilat për një kohë të shkurtë kanë grumbulluar shumë klikime. Kënga e re titullohet Bebe dhe e sjellë Lulen shumë të freskët.