Mesazh prekës dhe inkurajues nga këngëtarja Artela…!

Kohanews Admin

Kur Nënë Tereza mori Çmimin Nobel për Paqe, mbajti një fjalim kushtuar botës: Për disa, Shenjtëria nuk është luks, por është një detyrë e thjeshtë, e përmes kësaj dashurie ne mund të bëhemi të shenjtë. Unë e kam pranuar varfërinë që të mund t’i kuptoj të varfërit. Unë e kam zgjedhur varfërinë për njerëzit tanë të varfër. Unë jam mirënjohëse dhe shumë e lumtur për të pranuar këtë çmim në emër të të uriturve, të zhveshurve, të pastrehurve, të gjymtëve, të verbërve, në emër të gjithë atyre njerëzve që ndjehen të papranuar, jo të dashur, të braktisur, të përjashtuar nga shoqëria, njerëz që janë bërë barrë për shoqërinë dhe janë të përbuzur nga të gjithë.

Po i rikujtoj keëto vargje, për të falënderuar Zotin, për gjithçka jep, dhuron, mëson, inkurajon…Artela, kengetarja e njohur  e zhanrit turbo folk dhe  solidarizon, duke e shifruar këtë fjalë me shpresën, lirinë, bashkimin, besimin ne Zot dhe dashurinë kushtuar njëri tjetrit…,, Së bashku mundemi.

Organizohemi të gjithë..

Lirija nuk humbet në 14 ditë..

Indinjimi yne..Jeta!

Detyrimi ynë …Mbrojtja.

Arritja tyre…Fitorja.

R imëkembja..do angazhim

Injorimi saj …shkatërrim!

Zoti thotë mbrohu të të mbroj..

I dashur njeri ligji natyres na therret…

Mbrohu të mbrojmë, të sfidojmë  për të jetuar sëbashku me të dashurit tanë ,ndiqni rregullat dhe do ja dalim!” shkruan Artela në profilin e saj në facebook. Mesazh prekës dhe inkurajues në të njëjtën kohë.

Next Post

Ina Qato: Dua të mbahem mend për produksionet muzikore, aspiroj edhe kinematografinë

Një produksion i ri muzikor, në të cilin kushdo e gjen veten. “Zbrazëti” një konglomerat ndjesish i punuar bukur që vjen përmes tingujve dhe vargjeve, për të marrë një dimension tjetër kur e sheh të finalizuar. Mes përjetimesh dhe thënieve të sinqerta, Ina Qato rrëfen të thënat dhe të pathënat […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: