‘Miss Serbia’ i shkon në konak biznesmenit kërçovar, bëjnë bashkë shqiponjën

Blerand Rexhepi

‘Miss Serbia’, Irina Jovanka ka qenë e ftuar në Zvicër vetëm pak ditë më parë ndërkohë që gjatë qëndrimit atje ajo ka vizituar edhe ‘Shisha Palace’, lokal shumë i famshëm atje i biznesmenit kërçovar Fatmit Mehmedi. Pas qëndrimit aty, bukuroshja serbe dhe biznesmeni shqiptarë duket se nuk e kanë pasur aspak problem që të bëjnë edhe shqiponjën bashkë ndërkohë që foton të shpërndajnë dhe në rrjetet sociale…

Next Post

Në kuadër të sesionit vjetor të NATO-s në Londër, Dimovski takon Poroshenkon dhe shumë delegacione të huaja: Kërkuam ratifikim të Protokollit

Londër, 14 tetor – Në sesionin vjetor të NATO-s në Londër, krahas aktiviteteve të delegacionit nga Maqedonia, kemi realizuar takime të rëndësishme bilateral me delegacionet e vendeve anëtare dhe partnere të NATO-s. Rëndësi të madhe i kemi dhënë takimit me delegacione me shtete anetare të NATO-s të cilat ende nuk […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: