Mjeshtrit e muzikës paralajmërojn hitin e ri

Blerand Rexhepi

Bilbili i Pollogut Fikret Dauti ka paralajmruar hitin e ri të kësaj vere së bashku me Të madhin Ervingonxhi ata nëpërmjet bashkpunimit të tyre kakë paralajmëryar se po sjellin hitin e verës 2019.

Fikret Dauti dhe Ervingonxhi, bashkpunimin e tyre e kan bërë të ditur nëpërmjet rjeteve sociale ndërsa për Gazetën tonë Fikret Dauti deklaroj se kjo verë do të jet e mbushur me hite dhe e pa haruar.

Next Post

'Oj zemër', superprojekti i Bianca Junzell (Video)

Është rikthyer përsëri me një tjetër projekt tashmë të super realizuar me tekst nga Gent Fatali dhe muzikë e masterizim nga Apollo kurse nën direktivë të Klaudia Shehu kurse video prej FullMoon Production, këngëtarja tashmë e njohur Bianca Junzell ka sjellë një këngë vere me shumë ritëm dhe një klip […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: