“My love story”, së shpejti vjen sezoni i dytë

Kohanews Admin

Spektakli i njohur “My love story” së shpejti do të nisë transmetimin e sezonit të dytë. Tashmë po bëhen pregaditjet e kandidatëve të ri të cilët do të tregojnë historitë e tyre dhe do të sjellin gjëra të reja para ekranit për publikun. Ky emision sezonin e parë ka pasur një shikueshmëri të jashtëzakonshme me kandidat që jetojnë në gjitha trevat por kryesisht kanë dominuar ata që jetojnë në Zvicër, vend ku edhe realizohet emisioni.

Në vazhdim promo:

https://www.instagram.com/p/CTdG0bLjgOS/?utm_medium=share_sheet

Next Post

Prokuroria jep detaje për zjarrin tragjik në Tetovë

Prokuroria Publike ka bërë të ditur se po vazhdojnë aktivitetet që po i ndërmarrin pesë prokurorët për të vërtetuar shkaktimin e zjarrit në Spitalin Modular të Tetovës ku humbën jetën 14 persona. “Janë sjellur urdhra për kryerjen e autopsisë mjeko-ligjore dhe identifikimin e trupave të të vdekurve në Institutin për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: