‘Na çeli prap thana’, vjen në një super version nga Ardit Bexheti (Video)

Kohanews Admin

Këngëtari i njohur shqiptarë Ardit Bexheti ka risjellë në versionin e tij modern këngën ‘Na çeli prap thana’, një hit tashmë i melosit shqiptarë. Me aranzhman të Arsim Stafait dhe masterizim nga Adis Ismaili, këngëtari Bexheti e interpreton në një mënyrë të jashtëzakonshme këtë këngë të cilën po ua sjellim në vazhdim:

Next Post

Drejtori Memeti: Vazhdon asfaltimi i rrugës Radushë-Vorec

Asfaltimi i rrugës Radushë – Vorec vazhdon me intensitet dhe për kohë rekord ky projekt do të përfundohet tërësisht. Kështu thotë drejtori i Ndërmarrje Publike “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memeti. Memeti thotë se ai dhe ekipi i tij kanë ndërmarrë të gjitha masat me qëllim mbrojtjen e punëtorëve me rastin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: