Next Post

Grubi: Vizbegu dhe Bllaca së shpejti bëhen me shkolla fillore (Video)

Ndërtimi i shkollave në lagjen Vizbeg dhe në fshatin Bllacë të Shkupit përfshihen në programin për investime kapitale të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Këtë informacion e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi. Sipas tij tashmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: