Nga Dj në reper, Zyzz vjen me ‘Op en neer’

Blerand Rexhepi

Azdren Mulaj i njohur me emer artistik Dj. Zyzz është nga Strellci i Deçanit por i lindur dhe rritur ne Zvicër, ka filluar të meret me muzikë qysh si 14 vjeçarë pra si Dj dhe brenda pak kohe ka arritur të jetë performues në top clube të Zvicrës. Një nga clubet është dhe e mirënjohura Rinora 4, vend i njohur tashmë nga i tërë globi pasi që aty performojnë përpos gjithë mega artistëve shqiptarë edhe këngëtarë nga e gjithë bota. Muzikën si këngëtarë Zyzz e bën pasiqë e ka në zemër artin muzikorë. Ai ka filluar para 2 viteve edhe si rap artist. Zyzz ka disa projekte edhe me rap artistin tjetër Pharao ku te dy këta kanë një stil mjaft unik që nuk e ka asnjë nga raperët tjerë. Ky eshtë projekti më i ri nga Zyzz ku së shpejti pritet të sjellë edhe shumë projekte tjera artistike. Zyzz ka filluar të bisedoj edhe me disa nga producentet më me emer ne Kosovë dhe Shqiperi ku shumë shpejtë do sjell projekte made in Albania.

Next Post

Hiti më i ri nga Rexhi, 'Pina'

Një këngë verore dhe mjaft e punuar në mënyrë profesionale vjen nga këngëtari i ri Rexhi i cili e ka titulluar këtë këngë ‘Pina’ duke e sjellë si projekt të ri në tregun muzikor shqiptarë. Rexhi, ndonëse i ri është futur në skenën muzikore për të risjellë shumë risi dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: