Kohanews

Ke Çfarë Lexon!


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/gohost/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Nga “Vullkani” në “Tërmet” ja e veçanta e klipit të ri të Bekim Ibrahimit

1 min read

Një këngë e re e punuar me shumë dashuri nga një staf i madh. “Dridhu, dridhu si tërmet”, mban titullin produksioni i fundi muzikor i Bekim Ibrahimit. Muzika dhe teksti i shkruar nga vetë artisti, për të vijuar pastaj me stafin, që ka bërë një punë të jashtëzakonshme në realizimin e saj. Nën orkestrimin e Edmond Rrapit, me realizim teknik nga Artfabe Produksion dhe me grupin e vallëtarëve të “Maadlinkz” AKV Gjilan, kënga është punuar deri në detajet më të vogla.

Ajo që u bënë përshtypje shumë njerëzve, përtej këngës janë edhe ambientet e zgjedhura. Kështu së pari, pjesa e shkretëtirës është pikërisht në drejtim të Gjilanit, ndërsa pjesa tjetër e klipit është xhiruar te restorant “Xixa”. Kënga si çdo produksion i Bekim Ibrahimit do të transmetohet te “Melody tv”. Të gjithë ata që e duan muzikën e Ibrahimit mezi e kanë pritur këtë produksion. Ne i urojmë suksese Ibrahimit e sa më shumë frymëzim për projekte të tjera!