Nikko e kap milionshin me “Tango” – ky është ylli i ri i muzikës

Kohanews Admin

Në industrinë e muzikës moderne shqiptare, ka shpërthyer një emër i ri, një artist “cool”, i quajtur Nikko.

Nikko, ka lindur në Gjilan, por jeton dhe vepron në Suedi.

Ai nisi të merret me muzikë qysh në moshë të hershme, por vetën në vitin 2020 sjelli projektin e parë me titull “Sjena Shok” në bashkëpunim me Adolin. Më pas erdhi bashkëpunimi me Kevin Edmond në këngën “Suave”.

Tutje Nikko vjen me “E Pa Fat” dhe këtë vit ai lansoj videoklipin e këngës “C’est La Vie” bashkë me Goodboylili.

Nikko është frymë ndryshe në tregun aktual dhe kënga e tij e fundit me titull “Tango” e ka dëshmuar fuqishëm këtë fakt.

“Tango” ka kapur milionshin vetëm për pak ditë, duke u bërë një nga projektet e reja më të dëgjuara.

Ja edhe bashkëpunëtorët në projekt:

Next Post

BDI: Largpërçuesi Manastir – Elbasan, premtim i realizuar

Edhe nje Premtim i realizuar nga programi jonë, largpërçuesi i rrymës nga Manastiri në Elbasan. Me vendosjen e gurthemelit sot në afërsi të Ohrit shënohet fillimi i ndërtimit të transmetuesit 400-kilovoltësh Manastir (Maqedonia e Veriut) – Elbasan (Shqipëri), si pjesë e Korridorit-8. Ndërtimi i largpërçuesit të interkoneksionit 400 kv mes […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: