Nimet Fetai sjellë coverin “Te ura e Gurrit” (Video)

Blerand Rexhepi

Një baladë e mrekullueshme e realizuar si cover nga këngëtari Nimet Fetai vjen e vizuelizuar edhe me video e titulluar “Te ura e Gurrit” e punuar nga NP Records.

Kjo këngë më parë është kënduar nga Faton Rugova ndërsa e risjellë nga Nimet Fetai në një version i cili shpresojmë që të ju pëlqejë …

Next Post

Kryetari Dehari me shumë projekte të realizuara: Zgjedhjet shkojnë e vijnë, veprat mbesin!

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka theksuar se lagjet e mbuluara nga pluhuri e harresa, janë shndërruar në lagje me funksionalitet dhe me kushte të mira për jet. Këtë e ka theksuar z. Dehari kur i ka përuruar projektet e Lagjes “22 Dhjetori”, duke vazhduar me projektet në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: