Nimet Fetai sjellë këngën e synetisë në version më ndryshe

Blerand Rexhepi

Një këngë shumë e bukur e përpunuar në mënyrën më të mirë të mundëshme së shpejti pritet të jetë edhe me videoklip nga këngëtari i njohur shkupjan i muzikës live, Nimet Fetai. Edhe pse e kënduar fillimisht në versionin audio që në pranverë, këngëtari Fetai ka vendosur që kësaj kënge t’i bëj edhe videoklipin. Është këngë e synetisë e kënduar nga këngëtarë të ndryshëm por të sjellë në një version më ndryshe nga Nimeti. Për videoklipin e këngës është përkujdesur produksioni Tv Sharri dhe Elsa Production.

Next Post

Mbajeni mend këtë emër, do shkëlqejë në skenën shqiptare

Dona, një këngëtare 21-vjeçare, ka lindur në Londër ku jeton dhe studion psikologjinë në universitet por deshira për muzikë ka qenë gjithmonë aktive. Kur Dona ishte e re ajo performoi në shfaqje shqiptare dhe angleze. Dona më pas fillon të realizojë edhe covers në YouTube dhe Instagram. Kënga e saj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: