Një divë e vërtetë që nuk ndalon së kënduari vendlindjes, ja projekti më i ri i Shqipe Kastratit

Me tekst dhe orkestrim nga Edi Balili dhe tekst nga Valmir Lleshi, këngëtarja e mirënjohur e skenës shqiptare Shqipe Kastrati ka pak kohë që ka hedhur në qarkullim projektin e saj më të ri të titulluar ‘Toka ime’, një këngë e mrekullueshme e finalizuar edhe me video nga D Production, ndërkohë që producent ekzekutiv i projektit është Flori Cocaj.

Ky projekt i Shqipes për pak ditë ka gjetur mbështetje të madhe tek publiku shqiptarë pasiqë krahas klikimeve, kënga e cila i kushtohet vendlindjes është mirëpritur shumë mirë pasiqë po përcjellë një mesazh të jashtëzakonshëm.

Next Post

Anketa: BDI fituese absolute e zgjedhjeve më 12 prill

Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) bën fituese absolute BDI-në te partitë shqiptare. Ky Institut kreu një studim të shkurtër ndërmjet periudhës 2 dhe 6 dhjetor 2019 ku ishin përfshirë mbi 1121 të rritur në të gjithë Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në sondazh, qytetarët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: