Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Një hit vere nga Edon Zejna

1 min read

Me tekst nga Arsim Bunjaku dhe muzikë nga Florent Boshnjaku, këngëtari Edon Zejna vjen me një projekt mjaft të bukur në këto ditë të nxehta vere duke publikuar projektin që këngëtari e ka realizuar me shumë përpikmëri dhe me një melodi shumë të këndëshme. Edoni njihet si një prej emrave më të kërkuar të skenës pasiqë kultivon muzikën e pastër shqipe ndërsa projekti i rradhës është një tjetër vulë suksesi në karierën e tij.