Një këngë që i dedikohet babit, këndohet nga Gjergj Gashi

Kohanews Admin

Një tekst i shkruar nga NLS, refreni nga Shemsi Kamaj, producent Whitemansound dhe video nga MaxProduction po këndohet nga voglushi i talentuar Gjergj Gashi.

 

Ai është 9 vjeç dhe projektin e titulluar Bab ku je, ia ka dedikuar pikërisht prindit të tij Luanit nga Peja i cili ka vdekur më 3 Shtator të vitit 2021 nga një infarkt në zemër.

 

Ky është një projekt shumë prekës derisa këndimi i Gjergjit e bën akoma më emocionues projektin.

Next Post

7 Maji dita e Policisë, Bushi në Strugë: Demonstrojmë se jemi në shërbim të qytetarëve

Sot, së bashku me kryetarin e Komunës së Strugës dhe kolegët e MPB-së, filluam aktivitetet me rastin e 7 majit – Ditës së Policisë së Maqedonisë, nën moton “Ministria e Punëve të Brendshme për qytetarët”, në përputhje me konceptin i krijuar tashmë “Policia në shërbim të qytetarëve”. Qëllimi është që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: