Një klip i jashtëzakonshëm vjen nga Festi

Festi ka filluar të meret me muzikë qe disa vite por deri me tani i ka vetëm tre projekte profesionale, pasiqë i publikon vetem ato të duhurat. Klipi i tij i fundit mban titullin ,,I pari, i cili vjen me tekst nga vet artisti ndërsa producent i këngës është Don Gima ndërsa videoklipi nga Loni Production.
Festi është duke punuar dhe shumë projekte tjera profesionale të cilat do publikohen me rradh në platformën më të madhe në internet, ArkivaShqip.
Next Post

Gjesti historik i Hafiz Elmaz ef.Qamilit në ligjeratat e para të UT-së

Hafiz Elmaz ef.Qamili, hoxha i Porojit, i cili njihet për atdhedashurinë dhe dijen e tij të cilat i vuri në shërbim të popullit, la gjurmë të mëdha në themelimin e Universitetit të Tetovës. Hoxha i nderuar duke u nisur nga parimet Kur’anore, tregoi urtësi, tolerancë e respekt për gjuhën dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: